Miért mindeket válassz?

caret-down caret-up caret-left caret-right
Dankó Péter és családja

Kellemes 4 éjszakát töltöttünk el a Zafír Sziget Apartmanban. Nagyon kényelmes, jól felszerelt, magas színvonalon berendezett, minden igényt kielégítő szállás fogadott bennünket. Köszönünk mindent és csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Szóga család

Másodszor tértünk vissza családommal ezen az igazán modern és nagyon ízlésesen berendezett Apartmanban. Az elhelyezkedése kiváló. Csendes és mégis nagyon közel a fürdő az étterem. ha időnk engedi ismét erre a csodálatos helyre térünk vissza. KÖSZÖNJÜK.

Zotter Ferenc és családja

Nagyon szuper hétvégét töltöttünk el a Zafír Sziget Apartmanban. Minden igényt kielégítő apartman állt rendelkezésünkre, a gyerekágy, a játékok és a DVD nagyon kellemes meglepetés volt számunkra. Ajánlani tudom mindenkinek! Ide érdemes visszatérni.

Dóra

Tiszta, tágas, csendes és közel a fürdőhöz! Tetszett, hogy nagyon tágas az apartman, jól felszerelt és kényelmes az ágy. Csendes, az erkély a belső udvarra néz. Nagyon jó, hogy gyalog könnyen megközelíthető a fürdő, a tó, a boltok és a belváros is. Biztosan jövünk még!

Péter

Tökéletesen megfelelt minden igényünknek ez a tiszta, igényesen berendezett apartman. Nagyon igényesen berendezett, tágas, két gyerekkel is bőven elfértünk. Gyerekeknek még külön játékok voltak készítve, aminek nagyon örültek. Babaágyat sem kellett cipelnünk. A konyha nagyon jól felszerelt és tényleg minden olyan mint a képeken. Az ágy és a nappaliban lévő kinyitható kanapé is kifejezetten kényelmes. A fürdőbe kényelmesen átsétáltunk a két gyerekkel 10 perc alatt. Sok fürdőbe jártunk már, de nekünk ez a sárvári tetszett a legjobban.

Norbert

Az apartman közel van a fürdőhöz ami pár perc sétával elérhető. Tágas nappali, pihenésre tökéletesen megfelel. A belváros 10 perc kényelmes sétával elérhető. Éttermek, bevásárlási lehetőség a közelben megtalálhatók.

Szombathelyi család
Remekül éreztük magunkat! Kényelmesen elfértünk, minden igényünket kielégítette a szállás. Köszönjük!
Sebestyén csalásd Szekszárdról

Köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Minden tökéletes volt. Máskor is jövünk.